MEET_THE_BUYER_2013_HEADER_978px.jpg

Krisztina Szmodits at Ivanics Kft.

http://www.ivanicsfehervar.hu

Bilateral Meetings

  • 14.05.2013 Tuesday (15:00 - 18.00)

Istorijat kompanije

Istorijat Ivanics Kft. kompanije je pravi primer kako da od malog privatnog posla postane uspešna kompanija.Sve je krenulo 1977. god. sa popravkom Volvo automobila.Sa sve većom potražnjom već od 1986. god. smo krenuli sa uvozom i trgovinom u budimpešti.
Ivanics Kft. je osnovan 1991. god. kao prodavac i serviser Volvo automobila kao partner Denzel Hungaria kompanije, i kao prvi rezultat otvoren je salon i servis u Sekešfehervaru 1992. god. Ivanics Kft. je od početka lider što se tiče Volvo premijum marke u madjarskoj. Ispostava u Sekešfehervaru je najuspešniji centar švedske premijum marke koji nije u glavnom gradu.
Ford Motor Hungaria raspisuje 2001.god. mogućnost distribucije i prodaje Ford vozila u regiji južni-budim.Da bismo proširili našu ponudu , iskoristili iskustvo koje već imamo Ivanics Kft. je predao svu dokumentaciju potrebnu za obavljanje poslova. Ford Motor Hungaria je ocenio i doneo odluku da smo mi predali najbolju ponudu i tako nam dodelio posao.Tako je u istoriji Ford- a u madjarskoj Ivanics Kft. prva kompanija koja je počela da obavlja distribuciju i servis dve marke vozila. Taj novi distributer Ford-a dvadeseti po redu u madjarskoj vrlo brzo je izrastao u jednog od najuspešnijeg.
Kako smo krenuli sa trgovinom i servisiranjem Ford marke svakim danom smo imali više posla tako da smo vrlo brzo morali da proširimo servis. U septembru 2002.god. smo izgradili potpuno novi servis koji je mogao da zadovolji sve potrebe. On je veličine 360 m2 gde u isto vreme može 8 automobila da se servisira. Ubrzo smo otvorili bravarsku i radionicu za poliranje 2004.god.
2005.god. smo otvorili u srednjo-istočnoj evropi najmoderniji Volvo salon i servis u Sekešfehervaru.Tu ništa nije stalo posto smo proširili nas objekat i dodali i salon i servis Ford automobila, bravarsku i radionicu za poliranje.
2007.god. smo u najvećem zamahu počeli da distribuiramo Piaggio, Gileru, Vespa proizvode. 2008.god. smo krenuli i sa celom paletom Kawasaki programa.Našu ozbiljnost najbolje pokazuje da smo postali zastupnici Kawasaki brenda u našoj drzavi.
Tu ništa nije stalo tako da smo 2012.god. odlučili da se jos proširimo i 2013.jan. počeli sa distribucijom i servisom Hyndai vozila u Sekešfehervaru.
Naš moto je:” 20 godina lideri, 20 godina iskustva!”

S’poštovanjem,
Ivanics Kft.

Country: Hungary

Organization Type: Company

Phone: +36 22 889 100

Email: eva.litvai@fmkik.hu

City: Székesfehérvár 8000,Palánkai út 7 Google map

Offer & Request

Distributeri rezervnih delova za automobile i motore

Želimo da nadjemo partnera za prodaju rezervnih delova za Kawasaki, Volvo, Ford, Hyndai na području Republike Srbije.

Cooperation Offered
  1. Technical co-operation
  2. Sales / Distribution
Cooperation Requested
  1. Technical co-operation
  2. Sales / Distribution